jan 22, 2014 | 2013, Drinks, Simon
4 cl Bluecoat gin 3 cl frisk citronsaft 3 cl “simple sirup” * 3 friske hindbær og 3 friske blåbær 4-6 mynteblade Instruktioner Tilsæt citronsaft, mynte og bær i blanding glas og let rod. Tilsæt de øvrige ingredienser i at blande glas sammen med is og...
jan 21, 2014 | 2013, Mellemret A, Simon
Part 1: Devil’s Eggs 6 hårdkogte æg. 6 spsk. Mayonaise ½ tsk. Salt 1 tsk. Paprika 1. tsk. Karry chili og peber efter smag skinke/bacon i strimler Blommen tages ud af de hårdkogt æg og blandes med ingredienserne. Lægges tilbage i æggene og pyntes med skinkestrimlerne...
jan 18, 2014 | 2009, Forret, Michael
Laksen graves i tre døgn i denne blanding: 50g salt 50g sukker 50g farin 1spsk tandoripulver Laksen skæres efter de tre dage i ca. 1 cm X 1 cm tern. Dertil serveres: Wasabi rørt i creme fraiche. Rød grape fileter Tyndt strimlet “salat” Lav...
sep 17, 2012 | 2012, Dessert, Simon
Gateau Marcel – Opkaldt efter Michel Michaud (Falsled, Søllerd, Kong Hans etc) Ingredienser: 175 g mørk chokolade 175 g smør 175 g sukker 3,5 pasteuriserede blommer 3 pasteuriserede hvider 1 ator springform Blødt smør og sukker til formen Fremgangsmåde Chokolade og...
aug 5, 2012 | 2012, Mellemret A, Thomas
Muslinger og pommes frites – det virker umiddelbart mærkeligt, men er en super kombination. I denne version flamberes muslingerne, dampes i champagne og pommes fritterne bliver tilberedt tre gange og hele baduljen serveres med hjemmerørt aioli. Cookathon stil!...
aug 5, 2012 | 2012, Snack, Thomas
Denne snack er en god indgangsvinkel til østers, for folk, der ellers ikke er så vilde med det. Den delikate smag af østers bliver kombineret med den lækre dej og danner en sprød snack. Beregn et par stykker pr. person, hvis det skal være som snack, 4 som forret og...
jul 11, 2012 | 2009, Mellemret B, Simon
Opskrift kommer snart
jul 11, 2012 | 2010, Dessert, Michael
Dej til 4 personer: 125 gr koldt smør 50 gr hvis chokolade 50 gr skoldede og flåede mandler 2 kugler syltede ingefær 100 gr havregryn 2 spsk hvede3mel 50 gr rørsukker Dejen æltes sammen i hånden, ikke for længe, så bliver den for varm. Trykkes ud i en ildfast fad....