Bagte rødbeder med dansk gedeost

Bagte rødbeder med dansk gedeost

15 baby rødbeder 3-4 tsk olivenolie havsalt og peber 125 ml Balsamico vineddike frisk timian 100 gram dansk gedeost lidt citronsaft – Forvarm ovnen til 150 grader. – Skrub og rens babyrødbederne godt. – Kom babyrødbederne i et ovnfast fad. Hæld 3-4...
Ristede saltede mandler

Ristede saltede mandler

Til 10 personer 500 gram mandler Frisk havsalt Olivenolie Sæt panden på “middel” varme og hæld en smule olivenolie ud. Når panden er tilstrækkelig varm, tilsættes mandlerne og havsalten. Lad dem stege i 5-7 minutter, så duften af mandlen begynder af hænge ved, for så...
Hjemmelavede rabarbersaft

Hjemmelavede rabarbersaft

Til 10 personer. 500 g rabarber 200 g rørsukker 1 l vand 1 usprøjtet citron – Skær rod og evt. blade af rabarberne, og skyl rabarberne i koldt vand. Skær dem i små stykker og læg dem i en gryde sammen med rørsukker, vand og citron skåret ud i kvarter. –...
Butterdejssnacks

Butterdejssnacks

Indkøb: Butterdejsplader Feta Sesam Dette er en meget let snack, som kan laves, hvis man er i tidsbekneb. Butterdejsplader skæres i 4-5 stykker og rulles sammen om en stykke fetaost af passende størrelse. Dryses med sesam og lidt salt. Bages til de er let...
Mojito Royale

Mojito Royale

En klassiker med et royalt twist. Indkøb: Mynte 6-8 Lime Rom – evt. Barcardi Cava, Spumante, Crement eller hvis det skal være helt rigtigt – Champagne Rørsukker Mynten pilles af og rengøres let. Lime skæres i halv og deles igen på langs. Derefter skæres de i små tern....