jul 4, 2012 | 2010, Mellemret B, Thomas
Tarm Fars – din favorit; oksekød eller svin/kalvefars. Man kan også lave farsen selv, men ifølge slagteren hos Bogø, kan det ikke rigtigt betale sig – man krydrer bare kødet selv. Begge dele kan købes ved en god slagter, men skal evt. bestilles på forhånd. Krydderier...
jul 4, 2012 | 2010, Emil, Forret
15 baby rødbeder 3-4 tsk olivenolie havsalt og peber 125 ml Balsamico vineddike frisk timian 100 gram dansk gedeost lidt citronsaft – Forvarm ovnen til 150 grader. – Skrub og rens babyrødbederne godt. – Kom babyrødbederne i et ovnfast fad. Hæld 3-4...
jul 4, 2012 | 2010, Emil, Snack
Til 10 personer 500 gram mandler Frisk havsalt Olivenolie Sæt panden på “middel” varme og hæld en smule olivenolie ud. Når panden er tilstrækkelig varm, tilsættes mandlerne og havsalten. Lad dem stege i 5-7 minutter, så duften af mandlen begynder af hænge ved, for så...
jul 4, 2012 | 2010, Drinks, Emil
Til 10 personer. 500 g rabarber 200 g rørsukker 1 l vand 1 usprøjtet citron – Skær rod og evt. blade af rabarberne, og skyl rabarberne i koldt vand. Skær dem i små stykker og læg dem i en gryde sammen med rørsukker, vand og citron skåret ud i kvarter. –...
jul 3, 2012 | 2010, Snack, Thomas
Indkøb: Butterdejsplader Feta Sesam Dette er en meget let snack, som kan laves, hvis man er i tidsbekneb. Butterdejsplader skæres i 4-5 stykker og rulles sammen om en stykke fetaost af passende størrelse. Dryses med sesam og lidt salt. Bages til de er let...
jul 3, 2012 | 2010, Drinks, Thomas
En klassiker med et royalt twist. Indkøb: Mynte 6-8 Lime Rom – evt. Barcardi Cava, Spumante, Crement eller hvis det skal være helt rigtigt – Champagne Rørsukker Mynten pilles af og rengøres let. Lime skæres i halv og deles igen på langs. Derefter skæres de i små tern....