
Navn:
Simon
Kokkenavn:
’Simmer’ ….
Yndlingsret (at lave/ at spise):
Alt fransk / italiensk
Favorit ingrediens:
Flammer
Bedste kokketip:
Husk vinen i køkkenet
Favorit madlavningsredskab:
En meget varm grill
Kokkeforbillede:
Kasper Bergholt – sej hobby-gastro-kok med fede opskrifter (og god tid)
Bedste restaurantoplevelse:
Port Royal – France
Kadeau – Danmark
mfl.
Vil gerne en dag:
Tilberede et lam / ged på nedgravet bål – men afflammede trækævler
Største oplevelse ved CC:
Smag: Michaels Pighvar (+ de fleste af østersindslagene igennem årene….)
Oplevelse: Thomas’ crazy plate, med røg og damp, og Mathias’ forargelse over øjendråberne
Overraskelse: Da Emil gemte sig bag Niels, fordi Henny rørte på sig J
- Sommerlier 96%
- Rødt kød 92%
- Dessert 9%
Seneste opskrifter af Simon
Nedenfor finder du opskrifter, Simon har lavet til Copenhagen Cookathon. Se alle Simons opskrifter
American Beauty
4 cl Bluecoat gin 3 cl frisk citronsaft 3 cl "simple sirup" * 3 friske hindbær og 3 friske blåbær 4-6 mynteblade Instruktioner Tilsæt citronsaft, mynte og bær i blanding glas og let rod. Tilsæt de øvrige ingredienser i at blande glas sammen med is og rystes kraftigt....
Djævle æg/Artiskok-parmasan crostini/Hogs in a basket
Part 1: Devil’s Eggs 6 hårdkogte æg. 6 spsk. Mayonaise ½ tsk. Salt 1 tsk. Paprika 1. tsk. Karry chili og peber efter smag skinke/bacon i strimler Blommen tages ud af de hårdkogt æg og blandes med ingredienserne. Lægges tilbage i æggene og pyntes med skinkestrimlerne...
Gateau Marcel
Gateau Marcel – Opkaldt efter Michel Michaud (Falsled, Søllerd, Kong Hans etc) Ingredienser: 175 g mørk chokolade 175 g smør 175 g sukker 3,5 pasteuriserede blommer 3 pasteuriserede hvider 1 ator springform Blødt smør og sukker til formen Fremgangsmåde Chokolade og...