SIMON

Navn:

Simon

Kokkenavn:

’Simmer’ ….

Yndlingsret (at lave/ at spise):

Alt fransk / italiensk

Favorit ingrediens:

Flammer

Bedste kokketip:

Husk vinen i køkkenet

Favorit madlavningsredskab:

En meget varm grill

Kokkeforbillede:

Kasper Bergholt – sej hobby-gastro-kok med fede opskrifter (og god tid)

Bedste restaurantoplevelse:

Port Royal – France

Kadeau – Danmark

mfl.

Vil gerne en dag:

Tilberede et lam / ged på nedgravet bål – men afflammede trækævler

Største oplevelse ved CC:

Smag: Michaels Pighvar (+ de fleste af østersindslagene igennem årene….)

Oplevelse: Thomas’ crazy plate, med røg og damp, og Mathias’ forargelse over øjendråberne

Overraskelse: Da Emil gemte sig bag Niels, fordi Henny rørte på sig J

  • Sommerlier 96% 96%
  • Rødt kød 92% 92%
  • Dessert 9% 9%

Seneste opskrifter af Simon

Nedenfor finder du opskrifter, Simon har lavet til Copenhagen Cookathon. Se alle Simons opskrifter

American Beauty

American Beauty

4 cl Bluecoat gin 3 cl frisk citronsaft 3 cl "simple sirup" * 3 friske hindbær og 3 friske blåbær 4-6 mynteblade Instruktioner Tilsæt citronsaft, mynte og bær i blanding glas og let rod. Tilsæt de øvrige ingredienser i at blande glas sammen med is og rystes kraftigt....

Djævle æg/Artiskok-parmasan crostini/Hogs in a basket

Djævle æg/Artiskok-parmasan crostini/Hogs in a basket

Part 1: Devil’s Eggs 6 hårdkogte æg. 6 spsk. Mayonaise ½ tsk. Salt 1 tsk. Paprika 1. tsk. Karry chili og peber efter smag skinke/bacon i strimler Blommen tages ud af de hårdkogt æg og blandes med ingredienserne. Lægges tilbage i æggene og pyntes med skinkestrimlerne...

Gateau Marcel

Gateau Marcel

Gateau Marcel – Opkaldt efter Michel Michaud (Falsled, Søllerd, Kong Hans etc) Ingredienser: 175 g mørk chokolade 175 g smør 175 g sukker 3,5 pasteuriserede blommer 3 pasteuriserede hvider 1 ator springform Blødt smør og sukker til formen Fremgangsmåde Chokolade og...