Copenhagen Cookathon madlavningsafdeling udgøres af fem yderst kompetente chefs. Du har muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med kokkene nedenfor:
Emil
Æggemand
Emil er altid klar på et glas i køkkenet, så det ikke kun handler om at koge ægget perfekt (dét handler det også om!), men også om hyggen og samværet forbundet med madlavningen.
- Snitning 75%
- Æggekogning 99%
- Oprydning 10%
Mathias
Lobsterguy
Når Mathias går i køkkenet er det lige så meget processen som resultatet, der er afgørende. Det gør ikke noget, at det tager det meste af en dag, eller mere, at komme frem til den rette smag.
- Skaldyr 93%
- Langtidstilberedning 87%
- Snitning 7%
Simon
Bubbles
For Simon er det flydende akkompagnement til maden næsten lige så vigtig som retten selv. En middag kan lige så godt tage udgangspunkt til vinen som i råvarerne.
- Sommelier 96%
- Rødt kød 92%
- Dessert 9%
Thomas
Nihhon
Kreativitet er i høj søde, når Thomas er køkkenet. Man ved aldrig helt, hvad man skal forvente og selv en klassisk ret kan have fået en helt særligt twist.
- Snitning 92%
- Pochering 34%
- Dessert 6%
Seneste opskrifter
Lav selv de lækre retter.
Basisbaguette
Ahhhhh - baguette...! Frølår...! Pastis...! Det bliver vel ikke meget mere fransk end det klassiske baguette - som nu også er på UNESCOs verdenkulturarvsliste. Bum bum. Men det er et vidunderligt brød, der er relativt let at lave. Det går godt med en skive ost, med...
Buta negi shogayaki (Japansk biksemad)
Danmarks (måske Nordens) bedste sushirestuarant ligger i København og hedder Sushi Anaba. Restauranten er Mads Battefelds vision, hvor kvalitet og nærvær er idealerne. I den smukkeste, minimalistiske indretning er der plads til 8 gæster, der bliver kræset for. Under...
Thaisalat med kød
Ingredienser: 500 g mørt oksekød 2 skrællede agurker i ½ cm tykke skiver 100g snittede sukkerærter Frillicesalat - eller anden sprød salat 2-3 chili 1 bundt snittet forårsløg 1 håndfuld mynte 1 håndfuld koriander Dressing: 1 fed knust hvidløg 1 spsk knust citrongræs 1...