EMIL

Navn:

Emil Glahn

Kokkenavn:

Chef Cock’en

Yndlingsret (at lave/ at spise):

Lammekrone!

Favorit ingrediens:

Bacon! Alternativt æg!

Bedste kokketip:

Brug dagen på maden og aftenen på gæsterne! Forberedelse er essentielt.

Favorit madlavningsredskab:

Man kommer langt med en skarp kniv og et solidt skærebræt.

Kokkeforbillede:

Alle der tør tage en chance med madlavning og prøve grænser af. “Hvor intet vover intet vinder”

Bedste restaurantoplevelse:

Rent gastronomisk har NOMA givet mig den bedste mad-oplevelse. Men Les Bacchanales i Vence har en helt specielt betydning, da jeg friede til min skønne kone på stedet!

Vil gerne en dag:

Nedlægge kronvildt og tilberede byttet!

Største oplevelse ved CC:

Generelt: muligheden for at fortolke temaer og udfordre egen kogekunst. Formiddagsøl på Vivaldi!

  • Snitning 75%
  • Æggekogning 99%
  • Oprydning 10%

Seneste opskrifter af Emil

Nedenfor finder du opskrifter, Emil har lavet til Copenhagen Cookathon.

Bagte rødbeder med dansk gedeost

15 baby rødbeder 3-4 tsk olivenolie havsalt og peber 125 ml Balsamico vineddike frisk timian 100 gram dansk gedeost lidt citronsaft - Forvarm ovnen til 150 grader. - Skrub og rens babyrødbederne godt. - Kom babyrødbederne i et ovnfast fad. Hæld 3-4 spsk...

Ristede saltede mandler

Til 10 personer 500 gram mandler Frisk havsalt Olivenolie Sæt panden på “middel” varme og hæld en smule olivenolie ud. Når panden er tilstrækkelig varm, tilsættes mandlerne og havsalten. Lad dem stege i 5-7 minutter, så duften af mandlen begynder af hænge ved, for så...

Hjemmelavede rabarbersaft

Til 10 personer. 500 g rabarber 200 g rørsukker 1 l vand 1 usprøjtet citron - Skær rod og evt. blade af rabarberne, og skyl rabarberne i koldt vand. Skær dem i små stykker og læg dem i en gryde sammen med rørsukker, vand og citron skåret ud i kvarter. - Bring det hele...