Copenhagen Cookathon madlavningsafdeling udgøres af fem yderst kompetente chefs. Du har muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med kokkene nedenfor:
Emil
Æggemand
Emil er altid klar på et glas i køkkenet, så det ikke kun handler om at koge ægget perfekt (dét handler det også om!), men også om hyggen og samværet forbundet med madlavningen.
- Snitning 75%
- Æggekogning 99%
- Oprydning 10%
Mathias
Lobsterguy
Når Mathias går i køkkenet er det lige så meget processen som resultatet, der er afgørende. Det gør ikke noget, at det tager det meste af en dag, eller mere, at komme frem til den rette smag.
- Skaldyr 93%
- Langtidstilberedning 87%
- Snitning 7%
Simon
Bubbles
For Simon er det flydende akkompagnement til maden næsten lige så vigtig som retten selv. En middag kan lige så godt tage udgangspunkt til vinen som i råvarerne.
- Sommelier 96%
- Rødt kød 92%
- Dessert 9%
Thomas
Nihhon
Kreativitet er i høj søde, når Thomas er køkkenet. Man ved aldrig helt, hvad man skal forvente og selv en klassisk ret kan have fået en helt særligt twist.
- Snitning 92%
- Pochering 34%
- Dessert 6%
Seneste opskrifter
Lav selv de lækre retter.
Intervalsteget peberbøffer a la Klassisk 65
Intervalsteget kød er utroligt lækkert, da kødet bibeholder sin saft og kraft, men er utroligt mørt. Dette skyldes at intervalstegningen presser saften mod kernen af kødet, hvorefter safterne i hvileperioden trænger tilbage til overfladen. Denne proces nedbryder...
Gateau Marcel
Gateau Marcel – Opkaldt efter Michel Michaud (Falsled, Søllerd, Kong Hans etc) Ingredienser: 175 g mørk chokolade 175 g smør 175 g sukker 3,5 pasteuriserede blommer 3 pasteuriserede hvider 1 ator springform Blødt smør og sukker til formen Fremgangsmåde Chokolade og...
Moules et frites extravaganza
Muslinger og pommes frites - det virker umiddelbart mærkeligt, men er en super kombination. I denne version flamberes muslingerne, dampes i champagne og pommes fritterne bliver tilberedt tre gange og hele baduljen serveres med hjemmerørt aioli. Cookathon stil!...