KOKKENE

Copenhagen Cookathon madlavningsafdeling udgøres af fem yderst kompetente chefs. Du har muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med kokkene nedenfor:

Emil

Emil

Æggemand
Emil er altid klar på et glas i køkkenet, så det ikke kun handler om at koge ægget perfekt (dét handler det også om!), men også om hyggen og samværet forbundet med madlavningen.

  • Snitning 75% 75%
  • Æggekogning 99% 99%
  • Oprydning 10% 10%

Mathias

Lobsterguy
Når Mathias går i køkkenet er det lige så meget processen som resultatet, der er afgørende. Det gør ikke noget, at det tager det meste af en dag, eller mere, at komme frem til den rette smag.

  • Skaldyr 93% 93%
  • Langtidstilberedning 87% 87%
  • Snitning 7% 7%

Michael

Oyesterconnoisseur
Det er dog ikke kun i relation til østers, at Michael er en connoisseur. Når en ret kommer fra Michaels hånd eller kniv, er det garanteret, at der er taget hensyn til alle detaljer.

  • Extravagance 96% 96%
  • Udstyr 87% 87%
  • Dessert 42% 42%

Simon

Bubbles
For Simon er det flydende akkompagnement til maden næsten lige så vigtig som retten selv. En middag kan lige så godt tage udgangspunkt til vinen som i råvarerne.

  • Sommelier 96% 96%
  • Rødt kød 92% 92%
  • Dessert 9% 9%

Thomas

Nihhon
Kreativitet er i høj søde, når Thomas er køkkenet. Man ved aldrig helt, hvad man skal forvente og selv en klassisk ret kan have fået en helt særligt twist.

  • Snitning 92% 92%
  • Pochering 34% 34%
  • Dessert 6% 6%

Seneste opskrifter

Lav selv de lækre retter.

Friterede østers

Friterede østers

Denne snack er en god indgangsvinkel til østers, for folk, der ellers ikke er så vilde med det. Den delikate smag af østers bliver kombineret med den lækre dej og danner en sprød snack. Beregn et par stykker pr. person, hvis det skal være som snack, 4 som forret og...

Smuldre tærte på Grill

Smuldre tærte på Grill

Dej til 4 personer: 125 gr koldt smør 50 gr hvis chokolade 50 gr skoldede og flåede mandler 2 kugler syltede ingefær 100 gr havregryn 2 spsk hvede3mel 50 gr rørsukker Dejen æltes sammen i hånden, ikke for længe, så bliver den for varm. Trykkes ud i en ildfast fad....