Copenhagen Cookathon madlavningsafdeling udgøres af fem yderst kompetente chefs. Du har muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med kokkene nedenfor:
Emil
Æggemand
Emil er altid klar på et glas i køkkenet, så det ikke kun handler om at koge ægget perfekt (dét handler det også om!), men også om hyggen og samværet forbundet med madlavningen.
- Snitning 75%
- Æggekogning 99%
- Oprydning 10%
Mathias
Lobsterguy
Når Mathias går i køkkenet er det lige så meget processen som resultatet, der er afgørende. Det gør ikke noget, at det tager det meste af en dag, eller mere, at komme frem til den rette smag.
- Skaldyr 93%
- Langtidstilberedning 87%
- Snitning 7%
Simon
Bubbles
For Simon er det flydende akkompagnement til maden næsten lige så vigtig som retten selv. En middag kan lige så godt tage udgangspunkt til vinen som i råvarerne.
- Sommelier 96%
- Rødt kød 92%
- Dessert 9%
Thomas
Nihhon
Kreativitet er i høj søde, når Thomas er køkkenet. Man ved aldrig helt, hvad man skal forvente og selv en klassisk ret kan have fået en helt særligt twist.
- Snitning 92%
- Pochering 34%
- Dessert 6%
Seneste opskrifter
Lav selv de lækre retter.
American Beauty
4 cl Bluecoat gin 3 cl frisk citronsaft 3 cl "simple sirup" * 3 friske hindbær og 3 friske blåbær 4-6 mynteblade Instruktioner Tilsæt citronsaft, mynte og bær i blanding glas og let rod. Tilsæt de øvrige ingredienser i at blande glas sammen med is og rystes kraftigt....
Djævle æg/Artiskok-parmasan crostini/Hogs in a basket
Part 1: Devil’s Eggs 6 hårdkogte æg. 6 spsk. Mayonaise ½ tsk. Salt 1 tsk. Paprika 1. tsk. Karry chili og peber efter smag skinke/bacon i strimler Blommen tages ud af de hårdkogt æg og blandes med ingredienserne. Lægges tilbage i æggene og pyntes med skinkestrimlerne...
Tandori gravad laks
Laksen graves i tre døgn i denne blanding: 50g salt 50g sukker 50g farin 1spsk tandoripulver Laksen skæres efter de tre dage i ca. 1 cm X 1 cm tern. Dertil serveres: Wasabi rørt i creme fraiche. Rød grape fileter Tyndt strimlet "salat" Lav "salaten" således: Papaya...