Ingredienser:

  • 500 g mørt oksekød
  • 2 skrællede agurker i ½ cm tykke skiver
  • 100g snittede sukkerærter
  • Frillicesalat – eller anden sprød salat
  • 2-3 chili
  • 1 bundt snittet forårsløg
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 håndfuld koriander

Dressing:

  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 spsk knust citrongræs
  • 1 spsk finthakket koriander
  • 2 spsk limesaft
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 tsk fish sauce
  • 2 tsk rørsukker

Tilberedning:

Steg kødet efter din smag. Lad det gerne hvile 10 min, så saften kan trække tilbage ud i kødet.

Skær alle ingredienserne.

Anret på et stort fad.

Smag dressingen til og hæld den ud over salaten.

 

Servering:

Server evt. med kogte nudler og et lækkert hjemmebagt brød.