Ingredienser:
- 500 g mørt oksekød
- 2 skrællede agurker i ½ cm tykke skiver
- 100g snittede sukkerærter
- Frillicesalat – eller anden sprød salat
- 2-3 chili
- 1 bundt snittet forårsløg
- 1 håndfuld mynte
- 1 håndfuld koriander
Dressing:
- 1 fed knust hvidløg
- 1 spsk knust citrongræs
- 1 spsk finthakket koriander
- 2 spsk limesaft
- 2 spsk soyasauce
- 1 tsk fish sauce
- 2 tsk rørsukker
Tilberedning:
Steg kødet efter din smag. Lad det gerne hvile 10 min, så saften kan trække tilbage ud i kødet.
Skær alle ingredienserne.
Anret på et stort fad.
Smag dressingen til og hæld den ud over salaten.
Servering:
Server evt. med kogte nudler og et lækkert hjemmebagt brød.