En klassiker med et royalt twist.
- Indkøb:
- Mynte
- 6-8 Lime
- Rom – evt. Barcardi
- Cava, Spumante, Crement eller hvis det skal være helt rigtigt – Champagne
- Rørsukker
Mynten pilles af og rengøres let. Lime skæres i halv og deles igen på langs. Derefter skæres de i små tern. Herefter stødes limen i en skål eller lign. med morter eller kagerulle. Mynten lægges i og der hældes rørsukker over – mere end man tror. J Til sidst hældes rommen over og hele blandingen får lov til at trække – gerne et par timer eller mere.
Blandingen hældes på glas – normalt whiskey glas, men kan også se pænt ud i champagneglas eller vinglas uden stilk. Der hældes bobbler på til at toppe op. (for de mindre ambitiøse kan der toppes op med mineralvand i stedet.)
Glas pyntes med paraplyer, sugerør og stjernekastere og ….
God fornøjelse.