• 15 baby rødbeder
  • 3-4 tsk olivenolie
  • havsalt og peber
  • 125 ml Balsamico vineddike
  • frisk timian
  • 100 gram dansk gedeost
  • lidt citronsaft

– Forvarm ovnen til 150 grader.

– Skrub og rens babyrødbederne godt.

– Kom babyrødbederne i et ovnfast fad. Hæld 3-4 spsk balsamicoeddike ved, drys med salt og     peber og lidt friske timianblade.

– Dæk med staniol og kom det i ovnen i 1 time eller til rødbederne er møre.

– Tag staniolen af og steg rødbederne videre til de bliver lidt sprøde. Lad dem køle af.

– Gedeosten moses i en skål, kom saften fra ½ citron i og 1 spsk olivenolie. Rør det sammen med en gaffel.

– Skær de afkølede rødbeder i halve eller kvarte stykker.

– Form gedeosten til små æg ved hjælp af to spiseskeer. Læg dem på toppen af retten.

– Hæld rødbedesaften fra stegefadet over anretningerne, hæld lidt olivenolie på og citronsaft.

Tip! På en dejlig varm sommeraften, kan det anbefales at grille rødbederne, lav evt. en lille indpakning i sølvpapir til hver gæst!