KOKKENE

Copenhagen Cookathon madlavningsafdeling udgøres af fem yderst kompetente chefs. Du har muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med kokkene nedenfor:

Emil

Emil

Æggemand
Emil er altid klar på et glas i køkkenet, så det ikke kun handler om at koge ægget perfekt (dét handler det også om!), men også om hyggen og samværet forbundet med madlavningen.

  • Snitning 75%
  • Æggekogning 99%
  • Oprydning 10%

Mathias

Lobsterguy
Når Mathias går i køkkenet er det lige så meget processen som resultatet, der er afgørende. Det gør ikke noget, at det tager det meste af en dag, eller mere, at komme frem til den rette smag.

  • Skaldyr 93%
  • Langtidstilberedning 87%
  • Snitning 7%

Michael

Oyesterconnoisseur
Det er dog ikke kun i relation til østers, at Michael er en connoisseur. Når en ret kommer fra Michaels hånd eller kniv, er det garanteret, at der er taget hensyn til alle detaljer.

  • Extravagance 96%
  • Udstyr 87%
  • Dessert 42%

Simon

Bubbles
For Simon er det flydende akkompagnement til maden næsten lige så vigtig som retten selv. En middag kan lige så godt tage udgangspunkt til vinen som i råvarerne.

  • Sommelier 96%
  • Rødt kød 92%
  • Dessert 9%

Thomas

Nihhon
Kreativitet er i høj søde, når Thomas er køkkenet. Man ved aldrig helt, hvad man skal forvente og selv en klassisk ret kan have fået en helt særligt twist.

  • Snitning 92%
  • Pochering 34%
  • Dessert 6%

Seneste opskrifter

Lav selv de lækre retter.

American Beauty

4 cl Bluecoat gin 3 cl frisk citronsaft 3 cl "simple sirup" * 3 friske hindbær og 3 friske blåbær 4-6 mynteblade Instruktioner Tilsæt citronsaft, mynte og bær i blanding glas og let rod. Tilsæt de øvrige ingredienser i at blande glas sammen med is og rystes kraftigt....

Tandori gravad laks

Laksen graves i tre døgn i denne blanding: 50g salt 50g sukker 50g farin 1spsk tandoripulver Laksen skæres efter de tre dage i ca. 1 cm X 1 cm tern. Dertil serveres: Wasabi rørt i creme fraiche. Rød grape fileter Tyndt strimlet "salat" Lav "salaten" således: Papaya...