Part 1: Devil’s Eggs

  • 6 hårdkogte æg.
  • 6 spsk. Mayonaise
  • ½ tsk. Salt
  • 1 tsk. Paprika
  • 1. tsk. Karry
  • chili og peber efter smag
  • skinke/bacon i strimler

Blommen tages ud af de hårdkogt æg og blandes med ingredienserne. Lægges tilbage i æggene og pyntes med skinkestrimlerne

Server sammen med tynde smørstegte skiver rugbrød

Part 2: Artichoke-Parmesan Crostini

  • 8 skiver (½ cm tyk) baguette
  • 2 spsk olivenolie
  • Groft salt og peber
  • 1 glas marinerede artiskokhjerter, drænet, skyllede og duppet tør
  • 2 ½ dl kop revet parmesanost, plus mere til pynt (valgfrit)
  • 1 spsk hakket frisk persille

trin 1

Forvarm ovnen til 175C grader. Lav crostini: Pensel baguette skiver på begge sider med i alt 1 spsk olie, krydr med salt og peber. Placer dem på en bageplade, og bage, hvor de vendes én gang, til de er gyldne – ca. 10 til 12 minutter.

trin 2

I mellemtiden lav topping: Hak artiskokker, og kombinere i en skål med parmesan, persille, og den resterende spsk olie.

trin 3

Fordel jævnt, læg lidt topping på crostinierne, og pynt med den ekstra parmesan, hvis det ønskes.

Part 3: Hogs in a Blanket / Variation over den klassiske hotdog

  • 200g butterdej, optøet og skåret i fire 10 cm kvadrater
  • 1 stort æggeblomme blandet med 1 spsk vand
  • 4 andouille (røget) pølser (85g hver)
  • 0,5 dl mangochutney
  • 2 spsk hele korn sennep

Trin 1:
Forvarm ovnen til 190C ° og placere en plade i midten. Arranger butterdej firkanter på en overflade og børst de øverste kanter med æggeblandingen. Placer pølser på de nederste kanter og rul op i dejen, tryk kanterne sammen for at forsegle. Frys brødene i 10 minutter, eller indtil de er faste.
Trin 2:
Skær brødene i 1½ cm skiver og læg dem skære i 3 mini muffin pander. Bages i 25 minutter, til de er gyldne og sydende. Vend ud på en papirserviet-foret plade til afkøling.
Trin 3:
I mellemtiden, i en mini foodprocessor, blænd chutney og sennep. Læg en klat chutney på hvert brød og servér..