Part 1: Devil’s Eggs
- 6 hårdkogte æg.
- 6 spsk. Mayonaise
- ½ tsk. Salt
- 1 tsk. Paprika
- 1. tsk. Karry
- chili og peber efter smag
- skinke/bacon i strimler
Blommen tages ud af de hårdkogt æg og blandes med ingredienserne. Lægges tilbage i æggene og pyntes med skinkestrimlerne
Server sammen med tynde smørstegte skiver rugbrød
Part 2: Artichoke-Parmesan Crostini
- 8 skiver (½ cm tyk) baguette
- 2 spsk olivenolie
- Groft salt og peber
- 1 glas marinerede artiskokhjerter, drænet, skyllede og duppet tør
- 2 ½ dl kop revet parmesanost, plus mere til pynt (valgfrit)
- 1 spsk hakket frisk persille
trin 1
Forvarm ovnen til 175C grader. Lav crostini: Pensel baguette skiver på begge sider med i alt 1 spsk olie, krydr med salt og peber. Placer dem på en bageplade, og bage, hvor de vendes én gang, til de er gyldne – ca. 10 til 12 minutter.
trin 2
I mellemtiden lav topping: Hak artiskokker, og kombinere i en skål med parmesan, persille, og den resterende spsk olie.
trin 3
Fordel jævnt, læg lidt topping på crostinierne, og pynt med den ekstra parmesan, hvis det ønskes.
Part 3: Hogs in a Blanket / Variation over den klassiske hotdog
- 200g butterdej, optøet og skåret i fire 10 cm kvadrater
- 1 stort æggeblomme blandet med 1 spsk vand
- 4 andouille (røget) pølser (85g hver)
- 0,5 dl mangochutney
- 2 spsk hele korn sennep
Trin 1:
Forvarm ovnen til 190C ° og placere en plade i midten. Arranger butterdej firkanter på en overflade og børst de øverste kanter med æggeblandingen. Placer pølser på de nederste kanter og rul op i dejen, tryk kanterne sammen for at forsegle. Frys brødene i 10 minutter, eller indtil de er faste.
Trin 2:
Skær brødene i 1½ cm skiver og læg dem skære i 3 mini muffin pander. Bages i 25 minutter, til de er gyldne og sydende. Vend ud på en papirserviet-foret plade til afkøling.
Trin 3:
I mellemtiden, i en mini foodprocessor, blænd chutney og sennep. Læg en klat chutney på hvert brød og servér..